AFLYST på grund af situationen om coronavirus. Mandag den 20. april 2020 starter vi Selvforsvarskursus for kvinder for tredje gang.

Vi må desværre aflyse dette kursus på grund af situationen med corona virus.

Ingen af vores instruktører eller elever er ramt af virus, men vi synes ikke, vi kan tillade os at gennemføre uanset vores normale høje hygiejne.

 

Endnu en gang afholder vi kursus med Selvforsvar for kvinder. Kurset afholdes over 9 mandage frem til og med mandag 22. juni.

Vi gennemfører kurset, når der er mindst 8 tilmeldte deltagere. Meld dig til nu. Du behøver ikke at betale, før vi fortæller, at kurset bliver gennemført.

Det får du besked om senest på sidste tilmeldingsfrist den 14. april.

Baggrund

Der går desværre sjældent lang tid imellem, at der er omtale af forsøg på udnyttelse af eller overfald på kvinder i medierne. På den baggrund har vi valgt at oprette et specifikt hold, der fokuserer på kvinder og de særlige forhold omkring dagligdags situationer og direkte overfald, der gør sig gældende for dem.

F.eks. påklædning, styrke og størrelse, som oftest vil give særlige forhold.

Viljen til selvforsvar

Har du overvejet om du egentlig vil eller kan forsvare dig selv , hvis du skulle blive udsat for et overgreb, om det så er voldeligt eller "blot" alt for nærgående?

- Kan det betale sig at gøre modstand?

- Hvornår må jeg yde modstand?

- Kan jeg overhovedet gøre noget som helst, der virker?

- Hvor er min grænse og hvordan skal jeg markere den?

Dette kursus giver dig nogen værktøjer og teknikker til at klare dig i en situation, hvor du føler dig gået for nær, truet eller direkte overfaldet.

Deltagere

Kurset er rettet mod alle, der har behov for at føle sig mere sikre og gerne vil have en mulighed for at klare sig ud af en overfaldssituation.

Kurset er rettet til kvinder på 14 år og opefter.

Det kan være en fordel at melde sig til sammen med en veninde eller anden partner. Der vil være fysisk kontakt på kurset og det kan være grænseoverskridende for nogen at opleve det med en vildtfremmed. Det skal ikke afholde nogen fra at melde sig til, men det er værd at have tænkt tanken igennem inden kurset.

Tilmelding

Tilmeld dig Selvforsvar for Kvinder kurset herunder. Tilmelding er først bindende efter indbetaling af kursusafgift. Du modtager en mail med de praktiske informationer om kursus, tid, sted og betaling ved tilmelding.

Tilmeld dig nu. Du kan vente med at betale for kurset til sidste tilmeldingsfrist 14. april 2020. Det er bedst at få tilmeldingerne hurtigt, så vi kan se, at kurset kan gennemføres. Så kan betalingen følge senere.

Vi vil maksimalt have 18 deltagere på holdet. Kurset gennemføres når der er mindst 8 tilmeldte.

Praktisk information

Kurset afholdes over 9 mandage fra 18.00 - 19.15 fra mandag den 20. april 2020 frem til og med mandag den 22. juni 2019.

Vi træner i Skovlunde Jiu-Jitsu's lokaler på Skovlunde Skole Syd, Nye hal, Ejbyvej 47, 2740 Skovlunde. Se videoer nedenfor for vejvisning.

Kursus indhold

Det bedste resultat opnås ved at øve nogen få, men effektive teknikker. De valgte teknikker øves to og to sammen mod udvalgte angreb. Der vil være teknikker mod både angreb forfra, bagfra, liggende og stående. Teknikkerne vil være primært baseret på grovmotoriske bevægelser, så man også kan udføre dem, når man bliver bange eller ophidset.

Vi kommer til at arbejde med håndtere typiske trusler og forsvar mod angreb (f.eks. forsøg på kvælning, voldtægt og slag). Også fulde og alt for nærgående onkel Preben til familie festen og Kurt chef med de lidt for nærgående hænder skal vi håndtere. Vi skal også arbejde med at undgå eller nedtone en situation, så angreb og forsvar måske helt kan undgås.

Kurset kræver ikke stor styrke, smidighed eller kondition. Det er lagt an på at være for alle, der føler behov for at kunne forsvare sig selv. Vi varmer op ved hver session, så der bliver lidt sved på panden.

Gennemgang af nødværgeretten er en del af kurset. Du får lært, hvornår du må forsvare dig og hvad du må og ikke må i en given situation.

Instruktør

Simon har dyrket Jiu-Jitsu, selvforsvar og kampsport siden 1978 og har 5. Dan (femte grad af sort bælte). Han har primært trænet Jiu-Jitsu igennem alle årene, men også karate, judo, aikido og Brasiliansk Jiu-Jitsu har været på programmet for at supplere Jiu-Jitsu'en.

Simon er stilarts-instruktør (en slags landstræner) for Ju-Jitsu Danmark, som er hovedforbund for Jiu-Jitsu og Ju-Jutsu klubber i Danmark. Her underviser han på sommerlejre, trænerkurser, weekendtræninger og mange andre arrangementer. Simon har trænerlicens A, højeste niveau, i Dansk Idrætsforbunds trænerhus og underviser selv på den praktiske del af kurset for nye instruktører.

Påklædning

Træningsdragt (helst med lange ærmer), t-shirt og bukser eller anden praktisk påklædning, du kan bevæge dig i. Du skal kunne tåle, at der bliver revet lidt i det og måske, at det får en flænge, så det er ikke det nyeste og det du er allermest glad for, du skal have med. 

Tilmelding

  Alle felter skal udfyldes (Beskedfeltet naturligvis undtaget fra dette).  Fødselsdato

  Al træning i Skovlunde Jiu-Jitsu, "KI" foregår på eget ansvar.
  Al information du giver i ovenstående bliver naturligvis ikke delt med andre.

  Jeg bekræfter, at jeg er et menneske (og ikke en af de mange irriterende robotter på internettet 🙂

  Information

  Tilmelidng er først gældende, når betaling er modtaget af Skovlunde Jiu-Jitsu.

  Du kan indbetale på reg nr. 0400, konto nr 1060008124 eller på mobil 28 80 74 07, Simon Bank. Kurset koster 450,- kr. Husk at angive samme navn som angivet i tilmelding.

  Hvis kurset ikke opstartes (f,eks. på grund af for få tilmeldte) tilbagebetales det indbetalte beløb i sin helhed.

  Efter kurset er gået i gang, tilbagebetales der ikke indbetalte beløb, selvom du ikke gennemfører kurset, uanset årsag til manglende gennemførelse.

  Sidste frist for indbetaling er 14. april 2020.

  Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til Simon på 28 80 74 07 eller skriv til info@skovlundejiujitsu.dk.

  Udtalelser fra tidligere deltagere

  Syntes at det var et fantastisk kursus!! Ville i den grad anbefale det til andre kvinder.

   

  Det har været en kæmpe god og positiv oplevelse. Julie glæder sig hver mandag og vil gerne fortsætte træning både før og efter sommer. Simon er dygtig til at forklare og vise øvelserne. Og så er han modig og rar. Han passer på og sørger for at vi ikke kommer til skade.

   

  Jeg har lært super mange gode teknikker og det har været en rigtig sikker god oplevelse. Jeg har ikke en finger at sætte på kurset.

   

  Share