Skovlunde Jiu-Jitsu, “KI” er en foreningsbaseret klub med en aktiv og åben indstilling til kampsport og træning.

  • Alle vores trænere deltager ofte (meget ofte) i både danske og udenlandske træningssamlinger. Både som deltagere og instruktører.
  • Vores trænere deltager i og er undervisere på Danmarks Idræts-Forbunds kursus: Trænerhuset, hvor langt de fleste af vores aktive trænere har opnået trænerlicens A, som er det højeste niveau.
  • Vi har som den eneste klub i Danmark 2 Jiu-Jitsu Stilartsinstruktører, som underviser på landsplan i Ju-Jitsu Danmark. Totalt i Danmark er der 5 af disse instruktører.  Det er disse instruktører, der bærer udviklingen i vores fælles sport som instruktører på træninger, sommerlejre og så videre.

 

Skovlunde Jiu-Jitsu, “KI” er medlem af DJU (Dansk Judo og Ju-Jitsu Union). Igennem DJU er vi medlem af

 

Vi er direkte engageret i det frivillige arbejde i Ju-Jitsu Danmark gennem vores stilartsinstruktører samt en række af poster i stilartsuvalg (det tekniske niveau) aktivitetsudvalg (arrangementer), informationsudvalg og bestyrelse samt som ansvarlig for sommerlejr og mange andre aktiviteter. Vi er ikke på disse poster hele tiden, da der også er andre ting, der trækker. Vi bidrager stadig (også i 2021) og gør vores til udviklingen i Ju-Jitsu. Det er vigtigt for klubben  og dens medlemmer, at vi har indflydelse og er med til at yde et arbejde for at fremme kampsport og især Ju-Jitsu i Danmark.

 

Vores base som forening sikrer, at alle medlemmer har mulighed for at påvirke udviklingen af “KI” ved deltagelse i generalforsamling, bestyrelse, udvalg og mange andre aktiviteter.

 

Skovlunde Jiu-Jitsu, “KI” er således en meget aktiv forening, der går forrest i udviklingen af vores sport.

 

God fornøjelse og velkommen i Skovlunde Jiu-Jitsu, “KI” en professionelt indstillet forening.

 

Skovlunde Jiu-Jitsu, “KI”s formand

Share