Som en del af dit medlemskab dækker vi også udgifter til graduering (prøve), uddannelse af trænere samt som oftest det meste af udgifterne ved din deltagelse i stævner, fælles træninger, og så videre. Ved indmeldelse bliver du også indmeldt i Dansk Judo og Ju-Jitsu forbund, som står for at arrangere nationale og internationale konkurrencer, dommeruddannelse, graduering (prøve), fælles træninger og meget mere.

Træningen er i gang og du kan komme og være med hele sæsonen.

Nedenfor har du mulighed for at melde dig ind her og nu og være en del af vores fællesskab i Skovlunde Jiu-Jitsu. Du kan også komme og prøve en gang for at se om det er noget for dig og så melde dig ind.

Du behøver ikke at melde dig ind for at komme til en prøvetime. Der møder du bare op. Hvis du gerne vil sende os en besked først, så skriv gerne til os på info@skovlundejiujitsu.dk

Hvis du melder dig ind på et andet tidspunkt end i august og januar regulerer vi dit kontingent, så du ikke betaler fuldt kontingent for en sæson, du ikke træner. Det kan du se mere om på Første indbetaling. Samme link er med i din indmeldelse, så du behøver ikke at holde styr på det lige nu.

  Du er nu ved at indmelde dig i Skovlunde Jiu-Jitsu, "KI". Vi glæder os til at byde dig velkommen på måtten.

  Alle felter skal udfyldes (Beskedfeltet naturligvis undtaget fra dette).


  Fødselsdato

  Sidst skal vi være sikre på, at du har læst vores vedtægter samt sikkerhedsbestemmelser.

  Bemærk venligst, at du i følge vores vedtægter skal betale indmeldelsesgebyr samt kontingent (som du kan se størrelsen på her) på forskud og at udmeldelse skal ske skriftligt (evt. via mail) med 1 måneds varsel. Kvitteringsmail for din indmeldelse vil indeholde information om betalingsmåde og beløb, der skal indbetales.

  Al træning i Skovlunde Jiu-Jitsu, "KI" foregår på eget ansvar.

  Jeg bekræfter med min indmeldelse, at jeg har læst og vil overholde vedtægter og sikkerhedsbestemmelser.


  Share