Som nyindmeldt får du en gratis Gi (træningsdragten til Jiu-Jitsu) ved indmeldelse i Skovlunde Jiu-Jitsu. Som en del af dit medlemskab dækker vi også udgifter til graduering (prøve), uddannelse af trænere samt det meste af udgifterne ved din deltagelse i stævner, fælles træninger, og så videre. Ved indmeldelse bliver du også indmeldt i Dansk Judo og Ju-Jitsu forbund, som står for at arrangere nationale og internationale konkurrencer, dommeruddannelse, graduering (prøve), fælles træninger og meget mere.

 

Træningen er i gang og du kan komme og være med hele sæsonen.

 

Den gratis gi har en værdi af 290 kr – 420 kr afhængig af størrelse. Gi er en god begynder gi, som sagtens kan holde til den træning, vi har.

Gi’en udleveres i træningslokalet og kan forventes at blive udleveret i ugen efter at indmeldelsesgebyr samt kontingent er modtaget.
 

 

Nedenfor har du mulighed for at melde dig ind her og nu og være en del af vores fællesskab i Skovlunde Jiu-Jitsu. Du kan også komme og prøve en gang for at se om det er noget for dig og så melde dig ind.

 

Du behøver ikke at melde dig ind for at komme til en prøvetime. Der møder du bare op. Hvis du gerne vil sende os en besked først, så skriv gerne til os på info@skovlundejiujitsu.dk

 

  Alle felter skal udfyldes (Beskedfeltet naturligvis undtaget fra dette).

  Fødselsdato

  Gi størrelse (din højde)

  Sidst skal vi være sikre på, at du har læst vores vedtægter samt sikkerhedsbestemmelser.


  Bemærk venligst, at du i følge vores vedtægter skal betale indmeldelsesgebyr samt kontingent (som du kan se størrelsen på her) på forskud og at udmeldelse skal ske skriftligt (evt. via mail) med 1 måneds varsel. Kvitteringsmail for din indmeldelse vil indeholde information om betalingsmåde og beløb, der skal indbetales.


  Al træning i Skovlunde Jiu-Jitsu, "KI" foregår på eget ansvar.


  Jeg bekræfter med min indmeldelse, at jeg har læst og vil overholde vedtægter og sikkerhedsbestemmelser.

   

  Da vi ønsker at dette tilbud skal gå til dem, der er interesserede og får noget ud af det, har vi et par betingelser for det:

  • Der er 1 gi per nyindmeldelse. Man kan kun benytte sig af tilbuddet een gang
  • Gi’en bliver din ejendom og skal ikke returneres
  • Gi’en leveres i den størrelse, der er bestilt og kan ikke ombyttes på grund af forkert størrelse
  • Gi’en leveres i den kvalitet, vi har bestemt. Se ovenfor for yderligere beskrivelse
  • Tilbuddet gælder kun levering af en gi og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser

   


   

  Share